justlikethat

7 st bloggtips

Publicerad 2012-05-28 12:08:33 i Allmänt,

Eftersom jag är sämst på att blogga så tänkte jag att jag skulle dela med mig av några av mina favoritbloggar.craftandcreativity.com
Eftersom jag själv är tokig i allt som har med pyssel att göra så kan jag inte annat än älska den här bloggen.
Bloggen skrivs av Helena och hon ger fantastiska tips som beskriv i både skrift och härliga bilder.pysselbolaget.se
Den här bloggen skrivs av Karin som pysslar med sin dotter Freja. Varje fredag lägger dom upp ett nytt litet pyssel.100layercake.com
Helt klart en av mina nya favoriter. Om man ska gifta sig så är den här bloggen en riktig inspirations källa. Här samlas fantastiska bilder på fest, blommor, klänningar och dukningar. Underbart!lisaplace.devote.se
Snyggare människa får man leta efter. Trots att lisa är relativt ung så lyckas hon alltid inspirera och har ett otroligt öga för mode.


nyheter24.se/modette/angelicablick
Trots att jag inte är så intresserad av mode egentligen så fastnar jag här. Angelicka är inte rädd för att testa något nytt och hon lyckas alltid träffa rätt.elsa.elle.se

Vad har den här kvinnan inte på sin meritlista? Elsa inspirerar alltid och man får följa med på härliga kändisfester, hemmakvällar, loppisrundor, inspelingar av äntligenhemma och mycket mycket mer.


rodeo.net/niotillfem
Sandra bor i New York sen några år tillbaka och hennes blogg är en utav dom jag följt längst. Hon lägger upp fantastiska bilder på sina vänner och sin vardag. Hon verkar ha det perfekta livet och när skriver dessutom som en gudinna.

Detta är bara några få av de bloggar jag läser. Hoppas ni hittar en egen favorit.

14 maj

Publicerad 2012-05-14 16:19:35 i Allmänt,

Måndag igen. Har haft en bra helg. Rasmus fyllde 25 som ni vet och det firades hemma hos honom i lördags med en riktig grillbuffé tillsammans med hans familj. När diverse släktingar gått begav Jag, Rasmus och Frida oss ut på äventyr i lilla Enköping. Eller äventyr kanske är att överdriva men en utgång på all in blev det iaf. En utav de få gånger jag faktiskt är ute i Enköping och det var faktiskt riktigt kul och mycket mer folk än jag trodde. Trots att kvällen inte riktigt slutade i gladaste miner så var kvällen mycket trevlig.

Har inga vidare veckoplaner förutom att jobba lite på fredag och kanske lite på torsdag. Ska försöka hitta mig en tvättid också i mammas tvättstuga, för nu börjar de bli ont om kläder.

10 maj

Publicerad 2012-05-10 10:45:57 i Allmänt,

Fick jobba en sväng igår. Skulle egentligen jobba kort pass 16-19 men blev ända till 22, men det var bara kul. Idag är vädret lite bättre än igår och jag funderar på att ta tag i Rasmus balkonglådor som jag lovat att plantera.
8 maj

Publicerad 2012-05-08 10:35:50 i Allmänt,

Sitter hemma hos mamma och har precis duschat. Ska snart dra ner till Rasmus, ska vara kattvakt till mina fina små änglar medan Rasmus är med jobbet i Norge några dagar.
På fredag fyller Rasmus 25 och på lördag ska det firas med kalas. Ska även hinna med att jobba lite på lördag. Annars så väntar jag mest på att få jobba och försöker bestämma vad jag vill här i livet, vilket inte alltid är det lättaste.3 maj

Publicerad 2012-05-03 13:49:32 i Allmänt,

Har hunnit hända mycket sen sist. Bland annat ett riktigt härligt valborgsfirande. Det firades självklart i Uppsala som bjöd på underbart väder och stämning.
Har också hunnit flytta hem till lilla mamma och längtar nu tills jag får flytta in i min andrahandslägenhet. Det kommer nog kännas lite konstigt att bo själv men samtidigt ganska skönt.
Annars händer det faktiskt inte så mycket. Hoppas på lite mera jobb och att solen är här för att stanna.


Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela