justlikethat

29 nov

Publicerad 2012-11-29 22:08:00 i Allmänt,

"Men jag är så trött. Så otroligt trött på att zappa mellan relationer som om det vore produkter på tv-shop en febrig förmiddag hemma i soffan framför tv:n. Denna tomma tillfredsställelse av att ringa hem det där elektriska bältet som ger dig sexpack. Ni vet, själva fusket i att rusa igenom så många fysiska kontakter som möjligt i tron om att den rätta måste ju vara någonstans i procenten bland one night stands. Nej, lika användbart som sexpack-bältet. Dammigt och tillslut bara pinsamt impulsbeteende. Tom tillfredsställelse."
-Cimon lundberg

28 nov

Publicerad 2012-11-28 21:41:21 i Allmänt,

Lyckades ta mig igenom den här dagen också. Arbetsdagen gick hyfsat fort och sen körde jag ett killer-pass på gymmet. Alltid lika skönt att träna,en mening jag aldrig skulle ha yttrat för ett år sen.Men jag känner mig starkare och starkare och nu gäller det bara att utöka träningstillfällena.

28 nov

Publicerad 2012-11-28 12:19:01 i Allmänt,

Trött som en lite lurk idag. Har varit på ett litet läkarbesök nu på morgonen och när jag kom hem igen somnade jag på soffan. Nu ska jag slänga i mig lite mat och sen bär det av till jobbet.
Vad säger vi om att de snöade imorse då? Jo helt okej tycker jag, synda att det inte är tillräckligt kalt för de att ligga kvar bara. Snö ljusar upp lite och det behövs alltid. Men nu är det bara dryga månaden tills det vänder och blir ljus igen :)

27 nov

Publicerad 2012-11-27 17:17:00 i Allmänt,

Inga hål hos tandläkare (asså inte på tandläkaren, på mig), föutom ett litet att hålla koll på och borsta extra till nästa gång. Fick iaf mvg på borstningen och hon var nöjd.
Sen blev det en shoppingrunda på stan, man måste få unna sig lite ibland. Blev en blå kavaj, en vit blus, en svart enkel kjol, en bh och strumpor. De mesta var sånt jag behöver och som passar bra i basplaggsgarderoben. Blir ingen bakning då det inte fanns allt jag skulle ha och inte orkade gå till coop istället för lilla ica.
Ikväll blir det nachotallrik framför walking dead med Rasmus.
Tänk på de hörni, Spendera inte en massa tid med människor som tar mer än vad dom ger, när det faktiskt finns människor som är så mycket bättre.

27 nov

Publicerad 2012-11-27 11:49:00 i

Kl är 11.45 och jag ligger fortfarande kvar i sängen. Kan inte påstå att jag har någon jättelust att gå upp när regnet slår mot fönsterbrädan. Är iaf ledig idag och har ett besök hos tandläkaren att avklara, annars tänkte jag försöka hitta en tvättid och baka lite. Kanske hörs senare om resultatet.

Utsikten från min säng just nu.

26 november

Publicerad 2012-11-26 22:18:00 i Allmänt,

Sjukt länge sedan jag skrev här. Men ibland finns inte lusten, tiden eller orken. Jag ska försöka bättra mig och börja skirva lite regelbundet igen, är ganska skönt att ha nånstans att lätta sitt hjärta lite.
Händer egentligen inte mer än vanligt,men ändå är det kaos i hjärnan.
Sjukt vad man kommer på saker att säga och berätta när man inte "får" prata med en människa. Väldigt mycket jobbigare än vad jag trodde att de skulle vara.
Men hörni, den här veckan tar vi hand om oss själv och skiter i andra för ett tag. Egoistvecka kan man behöva ibland!
 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela