justlikethat

Dukning

Publicerad 2012-04-18 11:09:36 i Allmänt,

Tänkte bara visa en häftig dukning som jag hittade på trädgårdmässan. Mycket inspirerande...

Publicerad 2012-04-17 14:15:09 i Allmänt,

Dags att stå på egna ben nu! Om man inte mår bra själv då kan man lika gärna skita i allt. Dags att bli lite egoistisk och tänka på sig själv lite. Det här klarar du Anna!
Hittills har 2012 varit ett sjukt svängit och jobbigt år, men nu får det fan i mej bli lite ändring på det!
Dags för förändring.


SM i blomsterbinderi

Publicerad 2012-04-15 11:49:21 i Allmänt,

Igår spenderade jag hela dagen på trädgårdsmässan för att kolla in SM i blomsterbinderi.
I fredags hölls Semifinalen där 18 tävlande fick i tre olika uppgifter. Den första uppgiften var att göra valfri brudbukett, den andra att göra en dekoration eller en plantering i ett brickbord och den tredje uppgiften som hette "mitt blomstrande drömträd". Den sista uppgiften hade deltagarna fått veta innan tävlingen och fick förbereda olika "konstellationer" som skulle användas till uppgiften.

Från semifinalen gick 7st tävlande vidare till final och det var alltså den jag kollade på igår.
I finalen fick de tävlande i uppgift att göra en trädgårdsinstallation under 2 timmar och den andra uppgiften var att göra ett arrangemang i 15st akrylvaser under 1 och ½ timme.

Under tävlingarna får de deltagande vissa kriterier som ska uppfyllas och en viss tid som arbetet ska utföras på. Alla får likadana blommor och samma antal blommor.
Arbetena bedöms av olika domare, där bedömningen antingen är öppen eller sluten. Domarna går efter olika bedömningskriterier som är uppdelade i 4 "huvudkriterier";helhet, färg, idé och teknik där man kan få upp till 25 poäng för varje.


Bild lånad från SM i blomsterbinderis facebooksida.
Kolla gärna in där för mer information.

Idag klockan 12 utnämns vinnaren.
Tänkte att jag skulle lägga upp lite bilder i nästa inlägg men nu vet ni iaf hur tävlingen fungerar och om ni har några frågor så är det bara att fråga på.

Dagen

Publicerad 2012-04-13 22:30:53 i Allmänt,

Hann med hela två disneyfilmer och en löprunda idag. Sen ringde dom från jobbet kl 16 och frågade om jag ville jobba 17-20, bara att rör på fläsket.
Imorgon bär det av till sthlmsmässan med mamma för att kolla på finalen av SM i blomsterbinderi. Kameran följer med så förvänta er lite bilder senare. Ska bli så kul.

13 april

Publicerad 2012-04-13 11:04:24 i Allmänt,

Dagens planer är att springa lite på bandet, gå en vända på stan och kanske dra förbi Frida en vända ikväll.
Tänkte vara lite svensk och tjata lite om vädret också. Vad fasen har hänt? Var är våren? Värmen?
Jag är så sjukt sugen på jordgubbar och på grillat. De får bannemej vara sol och fint på valborg iaf.

Uttråkad

Publicerad 2012-04-12 17:13:00 i Allmänt,

Varför är det så att när man jobbar och stressar runt som en tok så vill man inget annat än att ha en dag då man inte behöver göra nångting, sen när man väl är ledig så får man dåligt samvete för att man verkligen inte gjort nånting på en hel dag. Va fan!

12 april

Publicerad 2012-04-12 09:27:32 i Allmänt,

Den här veckan är ju helt värdelös. Har inte fått ett enda jobbpass så jag är bara hemma själv och degar hela dagarna. Det får ju gärna hända nått snart.

Har börjat packa lite nu, något som är lite jobbigare än jag trodde att det skulle vara. Många fina minnen som kommer upp. Men som Karin sa: man får tänka att det är bra minnen och dom finns ju alltid kvar. :)

Jag känner att jag måste bli bättre på att lägga upp lite bilder här på bloggen, det blir bara massa text.
Lovar att jag ska rycka upp mig lite på pysselfronten när jag har flyttat och vet vart allt är. Ska se om jag kan hitta lite bilder på saker jag har gjort förrut.

Påskhelgen

Publicerad 2012-04-09 20:36:17 i Allmänt,

I fredags var det först jobb till kl 18 sen hem och fixa sig för lite fest. Trevligt med lite party och vi lyckades nästan samla alla ur gamla gänget, vilket blir allt för sällan.
Lördagen blev det Påskmiddag hemma hos mamma och Söndag jobb 11-15 och sen lite påskmiddag hos Rasmus syster. Fick känna spark från herr Nilsson i lilla magen också,mysigt och snart kommer den ut :)
Idag blev det jobb dag hela dagen och imorgon tänkte jag faktiskt ta lite ledigt.
Får se vad resten av veckan har att bjuda på. Enda planen jag har är att åka på trädgårdsmässan med mamma på lördag och kolla på SM i blomsterbinderi och sen kanske jag stannar kvar i stan för att leka lite med Karin.


4 april

Publicerad 2012-04-04 10:30:48 i Allmänt,

Blev inringd att jobba redan från kl 11.30 idag. Så det blir ett långt pass istället. Hade sett fram emot att vara lite ledig idag, men men det blir nog bra. Får ta ledigheten en annan dag.
Idag ska jag hem till Nattis och kolla lite på hennes lägenhet som jag eventuellt ska hyra och då får jag träffa Affe också.
På fredag ska vi dra ihop lite folk för fest här hemma, det blir nice.

2 april

Publicerad 2012-04-02 10:03:55 i Allmänt,

Sitter här och har ont i magen för lite allt möjligt. Känns fan som jag har mindre pengar nu än jag hade när jag pluggade. De är så galet jobbigt med alla vuxengrejer, kan man inte få spola tillbaka åren lite?
Jobb om en timme. Långt pass idag 11-20, men vill man ha pengar så är det bara att stå i.
Men allt löser väl sig tillslut antar jag?

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela