justlikethat

29 juli

Publicerad 2012-07-29 16:06:54 i Allmänt,

Nu har jag lyckats sova hela två nätter i min lilla lägenhet. Allt har gått bra med flytt och jag börjar få lite ordning. Nu ligger det på listan att köpa en mikro, ett soffbord, en tv-bänk och lite annat smått och gott.
Helgen har bjudit på mycket trevligheter. trots att den inte riktigt blev som jag tänkt från början så har den varit bra. Hade en riktigt kul spontankväll i fredags med grabbgänget.
Idag blir en lugn dag med lite småplock och återhämntning från tre dagars drickande.
Veckan innebär jobb som vanligt och nästa helg bjuder på Rebel Music Festival.

27 juni

Publicerad 2012-07-27 17:29:51 i Allmänt,

Fick just nycklarna till lägenheten! Så skönt. Nu ska det bäras grejer och fixa :)

26 juli

Publicerad 2012-07-26 12:45:41 i Allmänt,

Jobbar på som vanligt och i kväll blir det som sagt antagligen en vända på krogveckan med Karin :)
Inser att den här bloggen blir ganska tråkig utan bilder, men jag lovar att jag ska bättra mig när jag har flyttat och lyckats leta fram min kamerasladd.

25 juli

Publicerad 2012-07-25 19:28:06 i Allmänt,

Blev just 930 spänn fattigare. Var och handlade rengörings- och hygienartiklar på ÖB plus lite andra förnödenheter.Nu börjar flytten närma sig med stormsteg och det ska bli så skönt.
Lönen trillade in idag också och det var lite mer än vad jag väntat mig så de är bara tacka och ta emot. Men först ska första hyran betalas :)

Förutom flytten i slutet av veckan har jag planerat in en träff med Karin på torsdag för en öl på torget.Sen kanske, om jag hinner och orkar så blir det en tripp till Sthlm på fredag kväll. Vore väldigt kul men flytten får gå i första hand. Annars är lite party på lördag att vänta.

24 juli

Publicerad 2012-07-24 12:48:09 i Allmänt,

Huvudvärken höll i sig hela kvällen igår. Lyckades dessutom försova mig i morse, då får man tacka för uppfinningar som torrschampo och smink. Känner mig fortfarande ganska nere och kroppen vill inte riktigt hänga med. Känner att jag skulle behöva ha riktigt roligt och bara träffa människor jag mår bra av.
Nu ska jag kila tillbaka till till jobbet.

23 juli

Publicerad 2012-07-23 18:51:25 i Allmänt,

Kan inte påstå att dagen blev bättre. Nu har jag världens huvudvärk. Förut kunde jag ha ont i huvudet varje dag, men nu var det riktigt länge sen.

grått

Publicerad 2012-07-23 12:43:04 i Allmänt,

vet inte vad de är idag men livet är lite depp. Känns som en kombination av vädret och lite för mycket att tänka på.Har en tendens att tränga undan saker tills det bubblar över. Är ganska trött på att känna mig så svängig. Hade iaf en bra helg med mycket dans och trevligt sällskap. Nu är det bara att ladda om och på fredag blir det en väldigt efterlängtad flytt.

16 juli

Publicerad 2012-07-16 21:47:46 i Allmänt,

Hej hopp.
Jobb idag och resten av veckan också för den delen. Men idag kändes det iaf inte som att dagen var hundra år lång som det gjorde förra veckan. Var en sväng på måndagskväll med mamma ikväll, lite mysigt trots regn. Fick träffa systeryster också, så det var trevligt. Vi har bestämt festdejt till helgen så jag hoppas hon inte bangar för jag är sugen som tusan.
Imorgon ska jag göra en fin krans på jobbet och förhoppningsvis blir det kanske en bild här imorgon.
Nu ska jag äta upp godiset och kolla vidare på familjerna med tusen ungar på tv.

15 juli

Publicerad 2012-07-15 22:08:39 i Allmänt,

Helgen har rullat på fint. Fredagen började med lite kantarellrensning och fördrink som slutade med ett besök på All in tillsammans med brosan och hans tjej. Mycket trevligt och kul som tusan att dansa. Lördagen spenderades i soffa med chips och godis, ganska välbehövligt med en lugn kväll. Idag fick jag äntligen träffa Madde och Fredriks 3 veckors sötnos. Hur underbart med bäbismys? :)
Nu hoppas vi att veckan fortsätter i lika bra. Med tanke på planerna så bådar det gott.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela