justlikethat

31 jan

Publicerad 2012-01-31 15:34:12 i Allmänt,

Idag är Rasmus och tatuerar sig hela dagen så jag väntar med spänning på resultatet.

Imorgon ska jag till läkarn och ta bort en leverfläck. Är faktiskt lite nervös. Vet inte hur det kommer att gå till riktigt men vad jag förstå är man vaken och leverfläcken antingen skärs eller bräns bort. Men det ska nog gå bra.

På fredag är det födelsedagsfest för Nina som fyllde 25 igår, det ska bli riktigt kul. Så kanske det blir en liten sväng till Sthlm på lördag också för lite party med Karin, men det beror på hur kroppen mår efter fredagen.

Nu ska jag plocka ur diskmaskinen och tvättmaskinen och föröska tänka ut något att äta. Ikväll blir det kanske lite dans fuego på friskis och kankse att jag får med mig mamma också.



Bild från Lottas födelsedagsfest 09 tror jag,sjukt vad fort tiden går.

27 jan

Publicerad 2012-01-27 21:32:31 i Blommor,

Dagen har varit ungefär lika händelserik som vanligt, har tvättat lite och handlat lite.

Nu har vi just kollat på "på spåret" och ätit mörk choklad. Till middag blev det egna hamburgare på kycklingfilé, riktigt gott!

Förövrigt så börjar jag tröttna lite på alla inredare som leker låtsas florister i Tv. Eftersom det är så himla populärt med yrkesprogram nu för tiden när ska det komma ett tv-program om floristyrket? Så folk får se att vi kan mer än bara knyta ihop en bunt tulpaner.

Bjuder på en bild från mitt slutprov på floristutbildningen, där uppgiften var att göra en brudbukett till passande klänning.

25 jan

Publicerad 2012-01-25 17:03:22 i Allmänt,

Har inte gjort så mycket idag, tog en sväng förbi min mor och sen vidare till vårdcentralen för at boka tid för att ta bort en leverfläck.

Idag fyller finaste Lotta år! Grattis till henne!



24 januari

Publicerad 2012-01-24 18:03:06 i Allmänt,

Som ni ser har det blivit lite ny design här på bloggen, tog sitt lilla tag att fixa och jag är inte riktigt nöjd än men det får duga så länge. Får helt enkelt fråga sambon om hur man ändrar vissa saker då han jobbar med att knappra koder till webbsidor hela dagarna.

Idag har jag hjälpt mamma att måla lite på jobbet. Fick lov och hämta lillebror från skolan också för mamma skulle inte hinna, men det gjorde inte så mycket för då får man träffa hans snygga lärare ;)

Snart kommer sambon hem och då har han förhoppningsvis med sig lite kycklingkebab till mig, MUMS!

23 jan

Publicerad 2012-01-23 15:02:56 i Allmänt,

Nu var det länge sen sist det blev något gjort i den här bloggen, men tänkte mest att jag skulle säga hej och ge en lite uppdatering.
Händer inte sjukt mycket i mitt liv kan jag påstå. Är rätt trött på att vara jag och mest less på att jag inte kan ta mig ur soffan och göra något.När ska jag ta tag i mig själv?
Sen sist har det väl inte hänt mycket mer än att det hunnit vara julafton, som var mysig men som gick på tok för fort och inte alls känndes som jul eftersom jag jobbade hela julveckan många många timmar. Det har också hunnit vara lite nyår som blev en mysig kväll med sambon och två nära vänner på middag, fick inte direkt nån stämmningskännsla där heller men det var trevligt. Nu är julen över, julsakerna är undanstökade för länge sen och ett nytt år är påbörjat.
Det ända positiva med det här året än så länge är väl att min fina vän Nina har kommit hem från Australien och att jag förhoppningsvis får träffa några av mina fina tjejer på onsdag.

För övrigt så är jag lite avis på min syster som åkte till Thailand imorse med sin pojkvän och ett gäng vänner. Vill gärna ha lite sol och värme själv.
Bjuder på en bild från Thailand när vi var där för ca ett år sen

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela