justlikethat

12 juni

Publicerad 2012-06-12 17:21:13 i Allmänt,

Hur kommer det sig att det finns femtielvatusen snygga tjejer i den här stan och inte en enda snygg kille?
Flydde alla dom eller föddes de inga?

11 juni

Publicerad 2012-06-11 20:15:46 i Allmänt,

Egentligen skulle jag vilja skriva av alla mina känslor som bubblar inuti men jag vet inte riktigt hur jag ska bära mig åt och vad jag ska skriva.
Jag känner mig ganska tom. Ena stunden vill jag bara gråta, ligga under täcket och inte röra mig en meter och andra stunden så tänker jag "jag är fan bättre än de här, de här klarar jag"
Jag tror bara att jag måste skaffa mig ett eget liv. Vad vill jag, vad har jag för planer, vad kan jag göra nu när jag är själv? Jag tror detta är en period jag måste ta mig igenom helt enkel och jag tror att det kommer bli betydligt mycket lättare när jag får flytta till lägenheten. Att flytta kommer bli lite av en nystart. Jag får en egen grund att stå på och jag får bjuda hem vem jag vill när jag vill, komma och gå som jag vill. Behöver jag säga att jag längtar?


Den här veckan innebär massor med jobb vilket är ganska skönt för att jag får sysselsätta tankarna med annat.
Rivstartade veckan med att jobba 9-19 idag. Är helt slut i kroppen och huvudet.
Nu blir det lite mat och sen Sverigematch!

8 juni

Publicerad 2012-06-08 17:10:48 i Allmänt,

Idag tar 93orna studenten, helt sjukt vad gammal man känner sig. Hela 5 år sen man själv stod på flaket och skrek sig hes. Jobbat på blommsterhandeln idag några timmar och stressat och sålt som en tok. Helt fullt med folk hela tiden.
Kvällen bjuder på familjemiddag, alla syskon kommer och det ska bli kul att träffa alla igen.
Imorgon bilr det lite jobb och sen bär det av till Uppsala för fest med Nina och hennes polare.



Glad och lycklig student.

Egopepp

Publicerad 2012-06-07 22:28:13 i Allmänt,

Livet är svängigt just nu, men jag antar att detta bara är en fas jag måste ta mig igenom. Det kommer att ordna sig hur ledsen jag än är just nu så måste jag övertala mig om att allt kommer blir bra igen och jag kommer blir glad och lycklig igen. Har hört att man måste förlåta för att sluta vara arg, så jag ska försöka och försöka tills jag lyckas förlåta. Man kan inte slösa tid på att vara ledsen när livet har så mycket mer att erbjuda.



Sometimes it last in love, but sometimes it hurts instead.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela